Oma verrast! (ad)

16144336_1492482044113821_1786810354_n

In november vlogen mijn man en ik voor verassingsbezoek naar Suriname!
De oma van mijn man (90 jaar) had haar kleinzoon namelijk 15 jaar al niet meer gezien en rekening houdend met haar leeftijd werd het daarom maar weer de hoog tijd om haar te zien.

Suriname is prachtig. Ik heb mogen genieten van de mooie natuur, klimaat en natuurlijk het overheerlijke eten. Maar het mooiste aan deze reis was de reactie van oma toen ze ons zag. Wat was het toch mooi om te zien hoe blij ze was. Ze kon maar niet geloven dat we er echt waren en ze bleef maar lachen en knuffelen.

Het deed mij goed om te zien hoe blij we haar maakte met enkel onze aanwezigheid.
Ik wilde haar daarom graag een blijvende herinnering aan ons geven. Ik koos er voor om in samenwerking met de fotofabriek een trouwfoto van mij en mijn man, afgedrukt op forex mee te nemen naar Suriname.

Toen het pakketje bij mij thuis werd geleverd verbaasde ik mij over hoe licht het was. Forex is een erg licht materiaal, ideaal om mee te nemen in je koffer of om op een plankje te plaatsen. Ook de kleurenkwaliteit was goed en qua scherpte was de foto ook heel helder.

Een foto zegt meer dan duizend woorden en dat is waar. Ik vind het prachtig om te zien hoe blij we haar hebben kunnen maken met deze foto. Onze foto staat nu op haar foto plank, samen naast de foto’s van al haar andere kleinkinderen.

Dankzij de fotofabriek, is het plaatje nu compleet 😉

Mocht je geïnteresseerd zijn in het voordelig laten afdrukken van foto’s in hoge kwaliteit, klik dan hier !

With Love, Amanda

You may also like