6 facts about me.

DSC_0082

Omdat het me leuk lijkt om mezelf nader voor te stellen, bedacht ik 6 hashtag, die typisch Amanda zijn.

#Snoepjes

Snoepgoed. Bijna iedereen houdt er van. Behalve ik…

Zo kan ik me herinneren dat ik ( gek genoeg?!) op de basisschool het enige kind in mijn klas was, welke met mijn gevulde snoepzakje weer thuis kwam. Ik krijg snel genoeg van de zoetigheid en bovendien gaan mijn tanden er snel van pijn doen.. .. Ik ben trouwens ook geen fan van cola .. Ja, echt waar..

#Sproetjes

Wie mijn foto’s aandachtig bekijkt ziet dat ik sproetjes heb op mijn gezicht. Het zijn er niet veel, maar ze zijn er wel. In mijn geval wel enigszins ongelijk over mijn gezicht verdeeld. Is het jou al opgevallen aan welke kan ze zich voornamelijk bevinden?

#TV

Ik heb geen tv in huis.

Ik kijk ook geen tv, ook niet online. Op het internet lees, beluister en kijk ik alles terug wat ik wil. Verder heb ik  Netflix op mijn macbook staan en dat vind ik heerlijk.
Maar televisie kijken, dat doe ik denk ik vanaf me 14e/15e niet meer… 

#Liefde

Liefde begint voor mij bij God. Ik geloof dat liefde je leert om vrij te zijn, ook al betekent dit soms lastige keuzes maken. Zoals mensen (leren) vergeven die je pijn hebben gedaan of iemand helpen die je eigenlijk niet zo aardig vindt.

#Blasian.

Mijn beiden ouders komen uit Zuid Amerika. Mijn pa is Surinamer en mijn ma Guyanese. Voor de topografische duidelijkheid, Guyana is niet Ghana!

Brits Guyana bevind zich aan de linkerkant van Suriname. Mijn vader is creools  en mijn moeder is hindoestaans. Als je mij als mix van black en (west) Indian in een hokje wilt stoppen hoor ik in die van de Blasians. 

#Basic bitch

Grofweg kan ik zeggen dat ik een basic bitch ben. Simplicity is my thing.

Als het om make up gaat, houd ik van natural. Qua kleding vind ik neutrale kleuren erg mooi: Wit, beige en caramel. Wel voeg ik altijd een kleurenrijk element toe om de boel een beetje op te fleuren.

 

 

 

 

 

With Love, Amanda

You may also like

Geef een reactie